Om oss.

INFRONT–X er en programvarebedrift med røtter tilbake til 1989. I 2003 overtok dagens hovedaksjonær selskapet og vi har siden fokusert på programvare til oppdrettsindustrien. Gjennom de siste 14 årene har vi således fulgt industrien tett og opparbeidet betydelig kompetanse innenfor oppdrett.

Oppdrettsindustrien er i stadig utvikling og det er sentralt for INFRONT-X at vi gjennom kontinuerlig utvikling av programvare pakken både skal tilpasse oss og bidra til utviklingen.  Vår arbeidsmetodikk er å jobbe tett med kundene under utvikling av produktene for gjensidig å utvikle kompetanse og løsninger tilpasset brukeren.

Vi er en lettbent organisasjon med kompetanse og utdanning innenfor de relevante fagfelt som drift av oppdrett, fiskebiologi og programmering.

Nyheter.

Ungdommen inntar IFX


Mandag morgen denne uken tok vi gledesstrålende i mot 3 nye kollegaer.

Fra venstre Manasa, Reagan og Line. Manasa skal arbeide med datamodellering og rapportering, Reagan med systemdrift og Line med økonomimodulene i Horizon pakken. Manasa og Line har begge mastergrader fra NTNU innen sine fagfelt. Reagan en bachelor fra universitetet i Makerere.

Manasa kommer til oss fra Jernbaneverket, Reagan fra Visma og Line rett fra masterstudiet. 
Alle tre er kommet godt i gang hos oss og vi gleder oss til fortsettelsen.

Om du er nyutdannet og intressert i stilling hos oss, se under jobbmuligheter!

Ny ressurs på Ranheim


3. juni starter Reagan Senyonjo hos oss. Reagan har en bachelor i informasjonsteknologi fra universitetet i Makarere og kommer til oss fra våre naboer Visma. Før det jobbet han på driftssiden i IT tjenesten i Trondheim Kommune. Han vil gå inn på intern og ekstern driftsstøtte i Infront-X. 
Dette gleder vi oss virkelig til.

STILLING LEDIG

Vi ansetter nå. Vi driver med over gjennomsnittet spennende programvareutvikling for en krevende bransje. Vi er også et over gjennomsnittet kompetent og trivelig arbeidsmiljø. Klar for endring ? Søk da vel.

Se under
http://www.if-x.no/no/jobbmuligheter/ for detaljer.

Ny konsulent på Horizon Software!

Vi har signert avtale med Line Knutseth. Hun starter hos oss 1. juni.

Line kommer fra master studier i økonomi ved NTNU. Der har hun blant annet studert implementering av økonomisystem i oppdrettsselskap. 

Line vil jobbe med modulene Budget og Report Studio. 

Vi søker gode folk

IFX skal oppbemanne. Se
http://www.if-x.no/no/jobbmuligheter/ for detaljer.

Velkommen til oss!

Stillingsutlysning

Er du vår nye økonomi konsulent ? 
Vi er på utkikk etter en nyutdannet økonom med god systemforståelse. Du skal bidra til å implementere å drive opplæring i våre økonomi moduler ute hos kunde. Dette er en flott mulighet for en oppegående person med økonomi bakgrunn å lære seg en ny og spennende bransje, Opplæring i våre systemr vil bli gitt. 
Se http://www.if-x.no/no/jobbmuligheter/ for detaljer.

Ny ressurs på Ranheim

Vi er svært glade for å kunne meddele at Hilde Moberg i April starter som interaksjonsdesigner i utviklingsteamet vårt.

Hilde kommer fra stilling som prosjektleder ved Geomatikk AS. 

Utvidede Lokaler!

I takt med fjorårets nyansettelser har lokalene våre sakte men sikkert blitt i minste laget.

Vi kan nå ønske gamle og nye kunder innom i våre nye lokaler som i tillegg til effektive arbeidsplasser har gode møterom for møter og konferanser.

Vi holder som før til på Grilstad Marina, med samme inngang!

GOD JUL

Vi i INFRONT-X ønsker alle våre venner og samarbeidspartnere ei strålende Jul!!

INFRONT-X til Island

Sist uke ble det gjort avtale om at den islandske oppdretteren Arctic Fish tar i bruk Horizon programvare på biologi og økonomi siden. Arctic Fish er deleid av NRS og dette sammenfaller således godt med vår strategi å bli med våre norske kunder ut over landets grenser. Vi tar begeistret fatt  på dette oppddraget og skal ha mye på plass for Arctic Fish allerede før de går inn i juleferien!

Ny mann signert!!

Det er med stor glede vi kan meddele at Tor Fahsing vinteren 2019 vil forsterke teamet vårt ytterligere. Tor kommer fra stilling som utvikler hos Lindbak AS, og vil gå inn i utviklingsteamet i INFRONT- X, primært for å jobbe med front-end. Tor har også kompetanse innen back-end programmering og blir dermed en fleksibel ressurs.

Summetonen tilbake

Da er vi tilbake på nett.   Med unntak av Odd Inge Forsberg er samtlige ansatte nå tilgjengelige på telefon.  

INFRONT-X uten telefondekning

Vi skulle portere våre telefonnummer i går klokken 14.00 Det har ikke gått som planlagt. Så med unntak av Per Erik og Helen, er vi uten telfondekning. Vi nås inntil videre på email.

Tettere samarbeid mellom gode naboer på Ranheim inn i 2019!

INFRONT - X forlenger og intesiverer samarbeidet med Ranheim TF.  Samarbeidet i 2018 sesongen har vært postivt for begge parter. Vi identifiserer oss med den profesjonelle og langsiktige jobben som gjøres i Ranheim TF, noe som gjør det til et enkelt valg for INFRONT-X å forlenge samarbeidet for to nye år.

Glad gjeng på Ranheim og i Rørvik!

I dag har SinkabergHansen ved John-Ove Sinkaberg, Emilsen Fisk ved Tore Bratland og INFRONT-X ved Kevin Skarholt signert samarbeidsavtale. Horizon programvare vil nyttes til biologisk planlegging og optimalisering hos begge oppdretterene. SinkabergHansen vil også ta i bruk IFX sine økonomimoduler. Vi her på Ranheim gleder oss over tilliten og bretter opp ermene for å starte et fruktbart samarbeid med to profesjonelle oppdrettsselskap.

Hofseth Aqua og INFRONT-X

Nytt samarbeid på gang. Svein Flølo COO i Hofseth Aqua, og Kevin Skarholt, CMO i INFRONT-X, signerte nylig en avtale som innebærer at Hofseth skal nytte Horizon programvare i sin biologiske planlegging. Hofseth Aqua sin produksjon representerer nye og spennende utfordringer for oss i INFRONT-X. Dette gleder vi oss til.    

Per Erik Hansen til INFRONT-X

INFRONT - X representert i Hordaland fra 15. oktober!

  Per Erik er utdannet ved BI og  UIB og har jobbet innenfor oppdrettsindustrien siden 2000. Per Erik vil beholde sin base på Austevoll. Hansen vil  bruke sin kompatense fra bransjen til arbeide med kravspesifikasjon for IFX sine programvare løsninger.

Stein Gunnar Pedersen til INFRONT- X

Det er med stor glede vi kan meddele at Stein Gunnar Pedersen slutter seg til våre rekker. Stein Gunnar har bred erfaring som utvikler og bedriftsleder innen programvareutvikling og kommer til oss fra Sticos. Han vil først om fremest bidra på front end teamet vårt.

Teamet øker!

De siste par ukene har vi økt bemanningen med 3 mann. Disse er John Harald Pettersen som går inn som senior konsulent, Tom Frode Theigmann som går inn som opplæringsansvarlig og Roar Skjønberg som blir vår test- og kvalitetsanavarlig.  Velkommen! Med disse ansettelsene øker vi ytterligere vår kapasitet på drift, kundesupport og utvikling. Les mer om vår nye kolleger under Kontakt/Folk.

GOD SOMMER

Vi ved Infront-X vil ønske alle som besøker siden vår en god sommer. Vi kan kontaktes sommeren igjennom på 400 02 865!

INFRONT-X ØKER TRYKKET – LEDIGE STILLINGER

INFRONT-X skal øke trykket i vårt utviklingsarbeid ytterligere. Vi søker derfor etter en kvalitets- og testansvarlig og to utviklere. Nå er muligheten her til å bli med et svært kompetent og motivert team til å utvikle de beste softwareløsingene for oppdrettindustrien! Se følgende finn annonser finn for flere detaljer. Søknadsfristen for stillingene er utløpt. Men har du interesse for å jobbe sammen med oss, ta uansett gjerne kontakt med Kevin Skarholt på 90 66 26 19 for  en uforpliktende prat om muligheter hos oss.

John Harald Pettersen til INFRONT-X

Det er med glede vi kan meddele at John Harald Pettersen starter hos INFRONT - X fra midten av August. Pettersen kommer fra stilling som analysesjef i Cargill og vil gå inn som seniorkonsulent ved IFX. Med sin bakgrunn og inngående kjennskap til oppdrettsbransjen vil han styrke oss både innenfor drift, analyse og utvikling. Pettersen er utdannet Cand- Scient innen havbruk fra NTNU. Han har i tillegg til 25 års erfaring fra ulike stillinger i EWOS/Cargill systemet, også bekledd stillinger i Cermaq og Salmar.  

Norway Royal Salmon og IFX inngår samarbeid.

Konserndirektør Oppdrett i NRS, Arve Olav Lervåg, signerte nylig avtale med IFX, ved leder for marked og forretningsutvikling, Kevin Skarholt. NRS vil fremover nytte våre produkter til økonomisk kontroll samt biologisk planlegging og optimalisering.

Vi ved IFX er svært glade for tilliten som er vist oss og ser frem til samarbeidet!

Geir Paulsen starter i INFRONT-X

Vi øker aktiviteten både på drift og utvikling. Det er derfor svært gledelig at Geir Paulsen starter som senior utvikler hos oss. Geir har bred erfaring som programvareutvikler, de seneste årene fra Kongsberg Seatex. Han har utdanning fra HIST med spesialisering innen systemutvikling. Geir vil lede frontend teamet ved IFX.